En del af dcu.dk DCU-Camping Blommehaven
English

Fakta

Storbycamping i Aarhus - en unik familieplads

DCU-Camping Blommehaven er beliggende midt i Marselis skovene kun 5 km fra Aarhus centrum. Som en af Danmarks bedst beliggende campingpladser ligger DCU-Camping Blommehaven direkte til vandet med egen badestrand med badebro. En unik familieplads.

Transport fra campingpladsen til Aarhus

Et godt råd! Tag cyklen med - der er gode cykelstier i området 

Bybus linie 18 (10 min. gang fra pladsen) kører dagligt. Linie 31 kører hver lørdag, søndag og helligdage samt hverdage i sommer sæsonen. Se køreplan her: www.midttrafik.dk

Tre store servicebygninger

DCU-Camping Blommehaven råder over tre store servicebygninger med bl.a. familerum. Endvidere har vi et stort dejligt børnebadeværelse, hvor der netop er tænkt på de yngste gæster.

På den vestlige del af campingpladsen findes der køkken med 4 vaske, miniovn og 4 dobbelte gasblus. På strandsiden er der køkken med spiseplads for de lette campister.

I campingpladsens kiosk kan foretages fornødne indkøb til almindelige priser. Vi har friskbagt brød hver dag.

I sommerens løb vil der blive afholdt forskellige arrangementer.

Bemærk venligst: 

DCU-Camping Blommehaven er en turistplads og har - ud af de ialt 387 standpladser - kun 5 fastliggerpladser. Vi modtager kun ferierende gæster - med kortere ferieophold.

Ved ankomsten til campingpladsen møder du vore dygtige medarbejdere, der vil gøre alt for, at din ferie bliver så vellykket som muligt.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>